Tarinoita, tuotoksia ja tunnelmia Boheemilta Verstaalta

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Salonkien jäljillä

Ranska - Linnojen luvattu maa




Joskus kuvat todellakin puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa. Varsinkin ranskalaisten linnojen kauneutta on vaikea yrittää tavoittaa sanoin...niiden kauneus on niin ainutkertaisen lumoavaa, että niiden estetiikasta ja tunnelmasta voi ammentaa miltei loputtomiin myös täällä kaukaisessa Suomessa. Tässä hieman makupaloja "Linna Pyhiinvaelluksilta", joita tulee vielä toivottavasti tehtyä lisää tulevaisuudessa. Ranskan linnojen kauneus ja tunnelma ovat olleet SatuVerstaan tuotteiden suuria "muusia"; niiden elegantti, ajaton kauneus on saanut Verstaan Madamen pauloihinsa kenties ainiaaksi.

2 kommenttia:

  1. Ihanaisia linnoja! Ranska on kyllä mahtava maa mitä tulee romanttisiin näkymiin. Mutta on upeaa, että pääset toteuttamaan nyt näitä koettuja elämyksiä konkreettiseen muotoon kauniiden puhdetöittesi kautta.

    VastaaPoista
  2. Kiitosta Kulkukatti, oon kyllä kanssasi täysin samaa mieltä tosta, että Ranska on mahtava maa romanttisten näkymien suhteen! Ah, siellä on kyllä hemmottelua kaikille "romantikkojen" aisteille yllin kyllin!=)

    VastaaPoista